Hírességek uszkárral

Sikkes bunda, csupaszív személyiség, vidámság. Az uszkárok amellett, hogy különleges megjelenésűek, barátságosak is, és jól alkalmazkodnak a különféle helyzetekhez. Így nem csoda, hogy sok híresség is közülük választott négylábú társat az utóbbi évtizedekben. Ebből mutatunk be néhányat.

Nagy uszkár fan volt például Winston Churchill, az Egyesült Királyság miniszterelnöke is, aki amennyire egy kutyát el lehet kényeztetni, annyira el is kényeztette Rufus nevű törpeuszkárját. A blöki az ölében ülhetett, miközben a politikus nézte a televíziót. Egyszer egy filmben volt egy olyan jelenet, amiben bántottak egy kutyát. Churchill ekkor eltakarta Rufus szemét, és azt mondta: “Most ne nézz oda, drágám. Majd később elmesélem.” A pudli vacsoráját a Churchill házaspár ebédlőjében szolgálták fel, még a család vacsorája előtt. Sajnos a szerelem nem tartott sokáig, mivel Rufust 1947-ben elütötte egy autó. Pár hónappal később Churchill kapott ajándékba egy másik törpeuszkárt, akit nem túl kreatívan Rufus II-nek nevezett el. Őt is ugyanannyira imádta a politikus, mint az előző ebet, természetes volt, hogy a születésnapi tortáján is ott díszelgett a kutyusról mintázott cukorfigura.

Barbra Streisand amerikai énekesnőt és színésznőt is teljesen elvarázsolták az uszkárok. 22 éves volt, amikor a Funny Girl című musical stábjától kapott ajándékba egy kölyök uszkárt, aki azonnal elrabolta a szívét. Attól a pillanattól kezdve, ahogy meglátta a pudlit, örökre kutyarajongóvá vált. Az ebet a musical egyik daláról Sadie-nek nevezték el. Ezt követően még több másik uszkár is megszépítette az énekesnő napjait.

 

Amikor Patrick Swayze színész éppen nem forgatott, kedves négylábú barátai társaságában múlatta az időt. Amellett, hogy imádta a lovakat, a kutyákért is rajongott, és sok olyan fotó született róla, amiken nagytestű, fehér uszkárját ölelgeti.

 

Elvis Presley is rajongott az állatokért, és több uszkárja is volt. Az egyiket, akit még a hadseregben fogadott örökbe, Champagne-nak nevezte el. Elvis előszeretettel ajándékozott állatokat családtagjainak, és a hölgyeknek, akik közel álltak a szívéhez. Lányát, Lisa Marie-t például a Honey nevű uszkárral lepte meg.

 

Magyarországon sem kevésbé népszerűek az uszkárok. Nagy rajongójuk például Sugár Ágnes televíziós műsorvezető, aki a párjával együtt két uszkárt is tart.

 

Fábry Sándor Bubi nevű fehér törpeuszkárja otthonosan forgott a showbusiness világában, állandó vendége volt a Fábry-show felvételeinek, és a showman gazdi szereplései alatt volt, hogy a közönséget is végigszaglázta. Ha valaki félt a kutyáktól, Fábry megnyugtatta: Bubitól igazán nem kell tartani, mert néma csendben nézte végig a kocsiban ülve, ahogy feltörik az autójukat.

 

Sarka Kata modell és üzletasszony számára is egy uszkár a négylábúak gyöngye. A Milla nevű toy uszkár azonnal belopta magát a család szívébe, és televíziós szereplésre is elkísérte már híres gazdáját a blöki.

Akármelyik uszkár változat mellett döntesz is, biztos, hogy kedves, csupaszív taggal bővül a családod. Kennelünk kutyusai szerető családban nevelkednek, egészséges és barátságos ebek. Nézd meg aktuálisan elérhető kiskutyáinkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Állandó kedvezménnyel vásárolhatsz a Carmine Glory jóvoltából.

Nincs más teendőd, csak regisztrálj és használd az alábbi kuponkódot:

-10% állandó kedvezmény
Kuponkód:

MN-CG10