Így űzi el az uszkár a magányt az életedből

Miben lesz más az életed, ha lesz egy uszkárod? Nem szűnnek meg a nehézségek. Nem múlnak el a problémák. Ugyanúgy be kell menned az irodába, mint eddig, és a teendőid száma sem lesz kevesebb. Van azonban valami, ami nem lesz többé ugyanolyan: a magányod megszűnése, de legalábbis jelentős csökkentése várható! Mutatjuk, hogy miért.

 

Hallottad már, hogy egy kutatásban résztvevő emberek 80%-a azt mondta, hogy alig 1 hónappal azután, hogy kutyájuk lett, sokkal kevésbé érezték maguknak magányosnak? Ha ez így van, akkor az uszkárokra ez még fokozottabban igaz.

Hogyan enyhíti a magányt az uszkár?

  • Az uszkár igazi szeretetgombóc, aki imád gazdája társaságában lenni. Elég csak ránézni, és azok a gombszemek máris elűzik a stresszt. A kutyádnak mindegy, hogy mennyire vagy épp rosszkedvű vagy feszült, ő mindig örül, ha meglát téged. És persze értő szemekkel figyel, ha mondasz neki valamit.
  • Tudjuk, hogy az érintés a szorongás és a magány legjobb ellenszere. Egy uszkár mindig örömmel fogadja a simogatást, és jó eséllyel pozitívan fogadja, ha meg akarod ölelni.
  • A legjobb barátaid neked is egykori osztálytársaid, csoporttársaid köréből kerülnek ki? Nem meglepő, mert felnőttként már kissé nehezebb ismerkedni, mint fiatalabb korban. Ám egészen más a helyzet, ha van egy uszkárod! Mivel nemcsak az emberekkel, hanem más kutyákkal is barátságos, így a napi séták során neked remek lehetőségeid lesznek arra, hogy megismerkedj más gazdikkal!
  • Az uszkár élénk, játékos kutyus, aki napi szinten rávesz téged a mozgásra. Ha napi több alkalommal sétálsz a friss levegőn, és dobálod a pudlidnak a labdát, sokkal kevésbé érzed majd stresszesnek és magányosnak magad, mint életed kutyátlan szakaszában.
  • Tudtad, hogy az uszkár az egyik legintelligensebb kutyafajta? Ha rászánsz egy kis időt, az alap engedelmességi feladatok mellett számtalan trükköt megtaníthatsz neki! Pacsit ad, szlalomozik a lábaid körül, piruettezik és hempereg. A haladó uszkárok odaviszik neked a pórázukat, vagy becsukják a szekrényajtót. A trükkökkel a legtöbb pudli szívesen parádézik a vendégeid előtt is – egy kis jutalomfalat reményében. De nem is az elért eredmény a legfontosabb, hanem a tanulás örömteli pillanatai.
  • Az uszkárokért nem nehéz rajongani. És ezzel nemcsak Te vagy így, hanem sokan mások is. És akkor máris megvan az a bizonyos közös pont, szóval könnyen indul az ismerkedés. Barátságok, munkakapcsolatok és akár szerelmek is köttethetnek a pudlikon keresztül. És hol találkozhatsz más uszkárosokkal? Vannak magyar nyelvű fórumok például, ahol a gazdik megosztják egymással kutyás tapasztalataikat. És évente megrendezik Magyarországon az uszkár találkozót is, ahol a közös játék és piknik ideális terep az ismerkedésre.

Amellett, hogy a magányt segítenek elűzni, a kutyák az egészségünkre is pozitívan hatnak. Kutatások megállapították, hogy a kutyatartóknak alacsonyabb a vérnyomásuk, és kevésbé sújtják őket a szív- és érrendszeri problémák. Ha volt már kutyusod, akkor tudod, mit veszítesz a kutya nélkül töltött hónapokban, ha pedig még nem volt, akkor itt az ideje, hogy megtapasztald, mit tesz hozzá az életedhez egy toy vagy törpe uszkár!

Akármelyik uszkár változat mellett döntesz is, biztos, hogy kedves, csupaszív taggal bővül a családod. Kennelünk kutyusai szerető családban nevelkednek, egészséges és barátságos ebek. Nézd meg aktuálisan elérhető kiskutyáinkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Állandó kedvezménnyel vásárolhatsz a Carmine Glory jóvoltából.

Nincs más teendőd, csak regisztrálj és használd az alábbi kuponkódot:

-10% állandó kedvezmény
Kuponkód:

MN-CG10