Ragyogó Mosoly Carmine Glory-val: Kutya Fogkő Eltávolítása stresszmentesen, altatás és bódítás nélkül!

vector-img-71.png
vector-image

Üdvözlünk a Carmine Glory Fogkő Eltávolítás weboldalán, ahol kutya barátunk mosolyát visszaadjuk a hatékony fogkő eltávolítással! A fogkő problémát okozhat kedvenced számára, de ne aggódj, segítünk megelőzni és kezelni ezt a kellemetlen és potenciálisan veszélyes problémát.

Miért fontos a Fogkő Eltávolítás Uszkároknál és általánosságban a Kutyáknál?

A fogkő és plakk kutyáknál gyakori jelenség, melynek elhanyagolása súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet. Az ínygyulladás, fogvesztés és rossz lehelet csak néhány a lehetséges komplikációk közül. A rendszeres fogkő eltávolítás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy toy vagy törpe uszkárod, házikedvenced szájürege egészséges és fájdalommentes maradjon.

Carmine Glory TIPP

A mi tapasztalatunk az, hogy NEM MINDEGY HOGYAN!

A mi célunk, hogy a házikedvencnek ez a lehető legkisebb stresszel járjon és ebben mára biztosak vagyunk, hogy ez altatás és bódítás nélküli eljárással garantált csak!

Sajnos saját rossz tapasztalat után kerestünk olyan módot a kutyusaink fogkő eltávolítására melyhez nincs szükség altatásra vagy bódításra. Az egyik kiskutyánk 72 óra elteltével tért magához a bódítás után , melyet fogászati állatorvos végzett . A kutyánk szervezete stressz sokkot kapott, ezen felül a szájában is fertőzés alakult ki. Az immunrendszere teljesen legyengült a 3 napi nem evés és ivás után. Ezen tényezők együttese váltotta ki hogy elkezdett kihullani a szőre. Az egyik lábán teljesen kihullot a szőr , illetve a teste több pontján is. Rengeteg készítményt, gyógyszereket, krémeket, immunerősítőket  kapott. Több mint 6 hónapba és rengeteg pénzbe került rendbe hoznunk kutyusunk egészségét.
Egy fogkő eltávolítás miatt majdnem elvesztettük az egyik kis családtagunkat, így bódításos vagy altatásos fogkő eltávolításra soha többé nem visszük el a kutyusainkat.
Természetesen nem minden fogkőeltávolítás végződik ilyen tragikusan de úgy gondoljuk mivel van alternatív megoldás , akkor felesleges kitenni kutyusunkat bármilyen veszélynek.

Névtelen terv (25)
vector-image

Miért válaszd a Carmine Glory fogkő eltávolítás szolgáltatást?

A Carmine Glory-nál elkötelezettek vagyunk az állatok egészségének és kényelmének védelme iránt. Gondoskodunk arról, hogy Toy vagy Törpe Uszkárod, vagy más kisütésű kutyusod fogkő eltávolítása fájdalommentes, biztonságos és STERSSZMENTES legyen.

néhány ok

Amiért érdemes minket választani:

1. Gyakorlatban

Saját Uszkárjaink számára rendszeresen végezzük nyugodt, otthoni környezetben így a kutyusoknak is kényelmesebb, mint sem egy rendelőben. Az Uszkár Hotel  vendég kutyusainak is rendszeresen végezzük.

2. Modern technológia és eszközök

Legújabb technológiákat alkalmazva és modern eszközökkel dolgozva biztosítjuk a hatékony és kevésbé invazív fogkő eltávolítást.

3. Személyre szabott eljárás

Minden kutyát alaposan megvizsgálunk, és személyre szabott kezelési tervet készítünk számára, figyelembe véve egyedi igényeit. Nem mindegy milyen állapotban van a kutya foga és  mennyire szokta meg, hogy a szájában nyúlkáljanak.

vector-image
macskahelyett
prod-10_2
img-14

Foglaljon Időpontot a Ragyogó Mosolyért!

Ne hagyja, hogy kedvence szenvedjen a fogkő problémától, büdös szájszagtól. Foglaljon időpontot a Carmine Glory Fogkő Eltávolításnál, és adjon vissza mosolyt kedvencének. Bármilyen kérdése vagy további információért keressen minket, és örömmel segítünk!

Állandó kedvezménnyel vásárolhatsz a Carmine Glory jóvoltából.

Nincs más teendőd, csak regisztrálj és használd az alábbi kuponkódot:

-10% állandó kedvezmény
Kuponkód:

MN-CG10