From a loving family to a loving family

vector-img-71.png
vector-image

Tenyészetünk mottója: Szerető családból, szerető családba!

A kutyák iránti rajongásom és szeretetem már kisgyerek korom óta kíséri az életem.

A családunknak mindig voltak kutyusai, saját kutyám pedig 12 éves koromban lett, Félix. 10 évig bearanyozta a mindennapjaim és rengeteg mindenre megtanított. Akkor már tudtam, hogy sosem tudnám elképzelni az életem kutyák nélkül.

2017-ben egy londoni parkban sétálva megpillantottam egy uszkárt. Először csak távolról figyeltem, de nem bírtam magammal és végül megsimogattam, játszottam vele. Aznap egyből tudtam, hogy nekem egyszer lesz uszkárom.

Ahogy mondani szokták, szerelem volt első látásra.

2021 óta foglalkozunk törpe és toy uszkárok tenyésztésével, amellyel célunk, hogy minél többen megismerjék ezt az elragadó fajtát, hiszen rengeteg jó tulajdonságuk mellett, kiemelkedően okosak és elragadóan bájosak.

Szerető családból, Szerető családba.

Nálunk minden kutyus othoni környezetben nevelkedik, családi szeretetben és gondoskodó kezekben, így nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piciknek megtaláljuk a legmegfelelőbb gazdikat.

Nincs két egyforma kutyus, uszkár – pont úgy ahogy ember sem, de egy minden kutyusban közös – rengeteg szeretet és odaadás van bennük. Ha egy valódi barátot, társat keresel, akire mindig számíthatsz, akkor az uszkárnál jobbat nem is választhatnál.

Nala – lány

Nala – A KIS BOHÓC. Minden játékban benne van, folyton új barátok, új kaland után kutat. Eleven, nyitott személyisége mindig megnevettet.

Agate – lány

Agate – IGAZI HÖLGY Bájos és elragadó. Elképesztő mennyire vágyik a szeretetre, és hogy mennyit képes adni. A legnehezebb napom után biztos ő az első, aki odabújik és vígasztal – és nyugodt, csendes figyelme mindig engem is elcsendesít.

Pafos – fiú

Pafos – AZ ELEGÁNS URASÁG! Minden vele kezdődött! A Carmine Glory első kutyusa, aki igazán nagy örömöt hozott családunkba! Agate és Ő nagy szerelemben élik napjaikat!

Alice – lány

Alice– Az örök DURACEL! Alice az első kutyánk aki szó szerint imád ölelkezni és soha sem fárad le! Agate és Pafos szerelem gyermeke.

Állandó kedvezménnyel vásárolhatsz a Carmine Glory jóvoltából.

Nincs más teendőd, csak regisztrálj és használd az alábbi kuponkódot:

-10% állandó kedvezmény
Kuponkód:

MN-CG10