Üdvözlünk a Toy Uszkár világában

Ha a kistestű uszkárok felé húz a szíved, és eldöntötted, hogy közülük kerül ki a következő házi kedvenced, családtag, akkor segítünk abban, hogy melyik típust válaszd: toy vagy törpe uszkár.

Toy uszkár első
vector-img-7
Toy uszkár második

A Toy és Törpe Uszkár különbségei

A toy és a törpe uszkár kutyafajták lényegében az uszkár kisebb méretváltozatai. A toy uszkár marmagassága kb 24 – 28 cm között van, súlya pedig 2-4 kilogramm.

Méretüket leszámítva nincs lényeges különbség a toy és a törpe uszkárok külsőjében. Testalkatuk, arcformájuk és szőrük jellege is hasonló. Mindkét típus szőre hipoallergén, ami ideális lehet azoknak, akik érzékenyek a kutyaszőrre.

Választás a méret alapján

Mivel méretüket leszámítva külső tulajdonságaik és jellemük is nagyon hasonló, érdemes átgondolni, melyik típus illeszkedik jobban az életstílusodhoz és családodhoz:

  • Sokat túrázik a család?
  • Beviheted a munkahelyedre?
  • Van Kisgyerek a családban?

Toy Uszkár vagy Törpe Uszkár?

0
0
0
0
0
0

Tartási költségek
A toy és a törpe uszkárok tartási költsége alacsonyabbak a nagyobb testű kutyákhoz képest, mivel kevesebb eledel szükséges nekik a kisebb méretükből adódóan.

Gyermekekkel való kapcsolat
Mindkét típus kedves és játékos, akik jól kijönnek a gyerekekkel. Azonban a törpe méretet javasoljuk, olyan családok számára, ahol kisgyermek van a családban.(3-4 éves kor alattiak)

Utazás és állóképesség
Mind a toy, mind a törpe uszkár jó útitárs lehet utazás során. A törpe uszkár könnyebben tartja a lépést a kirándulások során a méretéből adódóan. Akár a toy, akár a törpe uszkár mellett döntesz, biztosan egy kedves, csupaszív taggal bővül a családod.

Nézd meg aktuálisan elérhető kiskutyáinkat, és válaszd ki a tökéletes társadat!

Állandó kedvezménnyel vásárolhatsz a Carmine Glory jóvoltából.

Nincs más teendőd, csak regisztrálj és használd az alábbi kuponkódot:

-10% állandó kedvezmény
Kuponkód:

MN-CG10